💡 Až do 6. června 2021 můžete Meloun porcovat svými nápady, které přetavíte v návrhy prostřednictvím online formuláře na webu https://melounprohradiste.cz/napad/ anebo za pomoci koordinátora participace, Ondřeje Šindeláře. Jeden návrh nesmí být dražší než 650 tisíc Kč, ale může být i levnější.

➡ 22. června se společně potkáme k podaným návrhům, které si projdeme, prodiskutujeme a řekneme si, co nás čeká přes léto a na podzim. Zveme vás ke kulatému stolu od 18 hodin do školní jídelny v Mírové ulici (do nového Komunitního centra)! A nebojte, fotbalový zápas Česko – Anglie stihnete i s krátkou zastávkou na Meloun… 

🍉 Těší se na vás starosta a ambasador Ondřej Lochman, místostarosta Honza Mareš, koordinátor a ambasador Ondřej Šindelář, Vojtěch Černý za agenturu Agora CE, Pavel Král, vedoucí Odboru Investic a komunálního hospodářství a Markéta Červinková za mediální komunikaci Melounu i města Mnichovo Hradiště.

🔍 Výše popsané je však jen začátkem. Přes léto návrhy společně prověříme, zda jsou podané návrhy realizovatelné, odpovídají všem parametrům pravidel Melounu pro Hradiště a také finančnímu stropu, jestli je dokážeme zrealizovat v roce 2022, obstojí-li v hlasování. A tady vás budeme opět moc potřebovat.

🗳 11. září na Sousedské slavnosti zahájíme hlasování o podaných návrzích, které potrvá až do 15. října. V polovině října budeme znát vítěze a rok 2022 bude patřit realizaci toho či těch nápadů, které získají největší podporu veřejnosti.

⁉ Máte nějaké otázky? Chcete podat návrh, ale nevíte jak na to? Všechny informace najdete na tomto https://melounprohradiste.cz/ anebo vám pomůže Ondřej Šindelář, koordinátor pilotního ročníku participativního rozpočtu.

Těšíme se na vaše nápady! Město tvoří nejen ulice a domy, ale lidé, spolky, jejich činnost. Bohatství Mnichova Hradiště je právě v pestrosti a nápaditosti. Pojďte město nebo místní část, ulici, park či náves obohatit i vy. Ať už roky toužíte po vzniku květinové louky, nové lavičky nebo zorganizování akce, která se třeba stane novou tradicí.


0 komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *